Aanmelding Eerste Heilige Communie Oldenzaal

Logo parochieBeste ouders/verzorgers van leerlingen groep 4,

Kinderen die in groep 4 zitten kunnen de Eerste Communie doen. Een van de zeven sacramenten van de Katholieke Kerk, altijd een feestelijke gebeurtenis.

Onderaan deze brief vinden jullie de link naar het digitale aanmeldingsformulier.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er 2 of 3 communievieringen ingepland in Oldenzaal. Als het 3 vieringen zijn, worden ze gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023. We zullen jullie zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de definitieve data.

Aan de communievieringen gaat voorbereidingstraject vooraf. We gebruiken daarvoor het Communieproject ‘Blijf dit doen…’ waarbij pastor Maroesjka Sleegers in samenwerking met de ouders de voorbereiding op zich zal nemen. We willen jullie hier graag over informeren op de informatieavond  voor ouders op donderdag 12 januari 2023 van 20.00 – 21.00 uur in de Plechelmusbasiliek. De informatieavond is ook te volgen via de livestream https://www.plechelmus-parochie.nl/home/organisatie/media/live-viering-volgen/ en is eventueel ook op een later moment terug te kijken.

De kosten voor de Eerste Communie bedragen €35. Hiermee worden de directe kosten gedekt, zoals het werkboek, de knutselmaterialen en de fotograaf. Graag direct bij aanmelding overmaken op rekening:

NL 85 RABO 0139.171.797 t.n.v. Geloofsgemeenschap Antonius.

Omschrijving: 1e communie , naam kind, school, groep

“Bovenstaand rekeningnummer gebruiken, ongeacht via welke geloofsgemeenschap
binnen de Plechelmus Parochie je komt”

Als het betalen van deze bijdrage lastig is, neem dan contact op met pastor Maroesjka Sleegers: 06-23373647 of pastor-sleegers@plechelmusparochie.nl

Zij is vanuit de parochie het aanspreekpunt voor de Eerste Communie. Bij vragen over de organisatie of problemen bij het digitaal aanmelden kunt u terecht bij de communiewerkgroep: communiepp@gmail.com.

We ontvangen de aanmelding graag uiterlijk 24 december. Voor het digitale aanmeldingsformulier voor kinderen in groep 4, klik hier:

AANMELDINGSFORMULIER

Lijkt het je leuk om te helpen bij de organisatie, laat het ons dan weten. We kunnen wat extra hulp goed gebruiken. Houd onze Facebookpagina ook in de gaten voor nieuws over de communie: https://www.facebook.com/1e-H-Communie-PlechelmusParochie-Oldenzaal-1481507842144495

Met vriendelijke groet, namens de communiewerkgroep,

Ilone Siers – Jansink