Allerzielenvieringen Plechelmusparochie

Allerzielenvieringen Plechelmusparochie

AllerzielenBakje troost zonder bakje…

Dit jaar is Allerzielen anders dan andere jaren, i.v.m. de maatregelen rondom Corona. Zo zullen de vieringen van Allerzielen, maandag 2 november, in de kerken van de parochie Heilige Plechelmus zonder kerkgangers plaatsvinden. Het Pastoresteam heeft hiertoe besloten, na overleg met vertegenwoordigers uit alle geloofsgemeenschappen. Er mogen op dit moment nl. slechts 30 kerkgangers in de kerk aanwezig zijn tijdens een viering. Dat maakt het onmogelijk om iedereen die een dierbare wil herdenken een plaats te bieden.

Parochianen en nabestaanden zijn uitgenodigd om de vieringen in de diverse parochiekerken maandagavond om 19.00 uur te volgen via de live-streamverbinding. Kijkt u hiervoor op www.plechelmusparochie.nl bij Kerk TV.

Voor het afhalen van de gedachteniskruisjes is via het parochiesecretariaat van de betreffende kerken een afspraak gemaakt.

Overigens zullen de pastores, net als de afgelopen jaren, op 2 november wel op de kerkhoven van de dorpen Deurningen, Rossum, Saasveld en Weerselo aanwezig zijn tussen 10.00 en 11.00 uur om daar de bezoekers te ontmoeten en te troosten. Helaas is het onder de huidige omstandigheden niet mogelijk ook een bakje troost, een kopje koffie of thee te schenken.