Bedevaart naar Banneux

Gaat u ook met ons mee op bedevaart naar Banneux ?

BanneuxDit jaar, van vrijdag 2 september t/m dinsdag 6 september gaan we vanuit het bisdom Utrecht weer naar Banneux.  Door dat we de afgelopen jaren geen 5-daagse hebben gehad vieren wij dit jaar als een jubileum jaar.  70 x  vanuit het bisdom Utrecht

Banneux, de bedevaartplaats in de Belgische Ardennen. Het is de plaats waar Maria in 1933 is verschenen aan Mariette Beco. We gaan vijf dagen, met een arts, verpleegkundigen en brancardiers en vele vrijwilligers in ons midden, om het u zo aangenaam mogelijk te maken. U hebt niets te sjouwen met uw koffer. Als u dat wenst wordt u geholpen bij het in- en uitstappen, met het eten en drinken en met douchen en het naar bed gaan. In Banneux zijn er voldoende rolstoelen en rollators aanwezig. En dat alles voor een prijs van € 360, =  alles inbegrepen.

U stapt in uw eigen regio in de bus.  Alles wordt voor u geregeld. Als u dat wenst gaat er iemand met u mee om een kaarsje op te steken of voor het kopen van een souvenirtje. In die vijf dagen volgen we een compleet pelgrimsprogramma. Elke dag een Eucharistieviering. Maar ook het bidden van een kruisweg, een viering met handoplegging, het samen bidden bij de bron en samen hulde brengen tijdens de lichtprocessie. We gaan met eigen priesters, zodat alle vieringen in het Nederlands zullen verlopen. Telkens met onze eigen groep mensen. Wordt het u even te veel, dan doet u gewoon even niet mee. Er is voldoende tijd voor ontspanning. U bent daar vrij in.

De vijfdaagse bedevaart is van vrijdag 2 september  t/m dinsdag 6 september 2022.

U kunt verdere inlichtingen krijgen of zich opgeven bij:

propagandist :   Ans Olde Theussink  06 27408273

propagandist :   Bert Elferink               06 23770341

Eventueel komen we bij u thuis voor verdere informatie