Overzomeren 2023

Overzomeren 2023

Ook dit jaar gaan we samen Overzomeren! Deze oecumenische activiteit wordt georganiseerd door de Hofkerk en de Plechelmusparochie en vindt plaats in de Hofkerk, Hofmeijerstraat 1 te Oldenzaal.

Iedereen die zin heeft om mee te doen of een ochtend/onderwerp interessant of leuk vind, is van harte welkom! Je hoeft uiteraard niet iedere keer te komen, maar het mag wel!

De woensdagochtenden zien er als volgt uit:

we starten om 9.30 uur met koffie en iets lekkers, van 10 tot 11 uur gaan we iets doen en we sluiten om 11.00 uur af met een drankje en een hapje. Om 11.30 uur gaat iedereen weer naar huis. De kosten bedragen € 2,50 per persoon per ochtend.

Opgave is wel noodzakelijk i.v.m. aanschaf materiaal etc. Dat kan bij pastor Ine Wilbers, pastores@plechelmusparochie.nl, of telefonisch 06 238 258 13, uiterlijk de zondag voordat de betreffende activiteit plaatsvindt.

Het programma

  • 5 juli Creatieve workshop Levenscollage o.l.v. de pastores Constance Janssen – de Ridder en Maroesjka Sleegers
  • 12 juli Workshop fondant door pastor Constance Janssen – de Ridder
  • 19 juli Lezing over kerkmuziek in de breedste zin van het woord door organist Koos Schollaart. Uiteraard valt er ook wat te luisteren…
  • 26 juli Schepping – Natuur – Milieu – De precieze invulling is op dit moment nog niet bekend, maar we willen wel stil staan bij het grote belang van het behoud van de schepping…
  • 2 augustus Pelgrimage naar Jeruzalem – Siebe Hiemstra komt vertellen over zijn pelgrimstocht naar deze bijzondere stad.
  • 9 augustus  Bingo! Maria Schieving komt weer de bingo leiden en er vallen weer leuke prijsjes te winnen! Altijd een gezellige afsluiting van Overzomeren.