Reis naar Lourdes

Met de H. Plechelmusparochie en het Aartsbisdom naar Lourdes

LoudesAan de vorige Aartsbisdombedevaart in 2018 namen bijna 1200 pelgrims deel. En ook dit jaar organiseert het Aartsbisdom weer zo’n bijzondere bedevaart naar Lourdes, de plek waar Maria verscheen aan Bernadette. De plek ook waar zoveel mensen troost, hoop en vreugde van Maria mochten ontvangen. Lourdes – een plek waar de hemel de aarde raakt!

Tijdens ons verblijf bezoeken wij de heiligdommen en nemen wij deel aan de diverse plechtigheden, zoals de sacramentsprocessie en de lichtprocessie. Naast de openings- en slotviering is er tijdens de bedevaart een boeteviering en een speciale viering met handoplegging. Naast het programma van het Bisdombedevaart is het mogelijk diverse bezienswaardigheden te bezoeken.

En natuurlijk is er ruim de tijd om elkaar te spreken bij een gezellig kopje koffie op één van de vele terrassen, en voor een bezoek aan één van de vele winkeltjes.

Wij hopen met vele mensen op weg te gaan naar Lourdes!

https://www.christoffelreizen.nl/CRreizen/reis_boeking?reizID=2508

De pastorale leiding is in handen van pastor Constance Janssen, de overige leiding is in handen van Marianne Siers.

Meivakantie
De reis vindt plaats in de meivakantie, zodat ook jongeren en gezinnen met kinderen de gelegenheid hebben om samen Lourdes te beleven, en vooral om dichter bij Maria te komen. Er is in Lourdes een speciaal jongerenprogramma.

Reisschema
De reis wordt uitgevoerd met een nachtbus. We vertrekken op vrijdag 28 april eind van de middag en komen de volgende dag rond de middag in Lourdes aan.

We vertrekken weer uit Lourdes op vrijdag 5 mei in de vooravond, overnachten in de bus en zijn op zaterdag 6 mei rond de middag weer terug.

Meer informatie :
Marianne Siers
(centrale contactpersoon)

telefoon 06 51 88 85 14
E-mail: marianne@famsiers.nl