Vastenactie 2020

Vastenactie verlengd tot 1 september

VastenactieIn verband met de corona-crisis is besloten de Vastenactie tot 1 september te verlengen. Wij hopen natuurlijk dat u gul zult geven!

In onze parochie is de mogelijkheid om te geven voor het landelijke thema van de Vastenactie, ‘Werken aan je toekomst’. Hierbij wordt aan kinderen een vervolgopleiding aangeboden, zodat zij zich beter kunnen voorbereiding op hun toekomst. Doneren voor deze actie kan via www.vastenactie.nl.

Daarnaast hebben wij, in samenwerking met de Pancratiusparochie en Parochie Lumen Christi, een eigen doelenproject: ‘Samenwerken aan een veilige toekomst’. Dit project bewandelt twee sporen: aan de ene kant wordt aan mannen en vrouwen geleerd dat geweld geen oplossing is voor problemen. Aan de andere kant worden vrouwen en jongeren geholpen hun eigen toekomst vorm te geven, door hen bijvoorbeeld een opleiding aan te bieden. Doneren voor dit doel kan via www.vastenactie.nl/projecten/vrouwen-en-jongeren-weven-een-cultuur-van-vrede-in-guatemala.

Pastoresteam Plechelmus Parochie