Vastenactie 2022

Wandel voor een ander

Vastenacte logo

Bron: Vastenactie

In Coronatijd gaat alles anders dan daarvoor. Zo ook de wandelingen die de Vastenactie jaarlijks organiseert. Lees er meer over hieronder.

Altijd al eens door de tropische oerwouden van Panama willen wandelen? De gevaarlijkste weg ter wereld willen ervaren in Bolivia? Willen kennismaken met de Inca’s en hun eeuwenoude cultuur? Loop dan met ons mee! Op woensdag 2 maart starten we met de virtuele wandeltocht ‘Wandel voor een ander’. We lopen in ruim zes weken van Guatemala door Latijns-Amerika via onder andere Brazilië en Argentinië, maar liefst 30.000 kilometer!

Hoe werkt het?

Wandelen

Bron: Vastenactie

U kunt in uw eigen omgeving uw wandelingen maken – of uw hardloopronde/fietsronde – en u meldt vervolgens op de speciale actiewebsite hoeveel kilometer u hebt afgelegd. De kilometers van alle deelnemers worden toegevoegd aan de virtuele reis en zo leggen we samen de 30.000 kilometer in ruim zes weken af. U ontvangt tussentijds regelmatig updates over de landen en plaatsen waar we doorheen lopen. Ook kunt u uw wandelervaringen delen met de andere wandelaars.

 

Aanmelden is eenvoudig en in 5 minuten gebeurd.

Kijk voor meer informatie op de website van de Vastenactie!