Warm de winter door

Overzomeren, maar dan in de winter…

Het beloven koude dagen te worden in januari en februari. Daarom nodigen wij iedereen die behoefte heeft aan warmte en gezelligheid uit om naar het Emmaushuis aan de Dingeldeinstraat 37 in Oldenzaal te komen voor een viertal gezellige ochtenden. We drinken samen koffie/thee met wat lekkers, gaan creatief aan de slag of luisteren naar een interessante spreker en we sluiten de ochtend af met een warme kom soep met een broodje.

CreatiefWoensdag 18 januari       Creatief met Christien

Onder leiding van Christien Vrielink gaan we schilderen. Het resultaat nemen we mee naar huis!

Rooms Soesje

Woensdag 25 januari       Rooms Soesje

Samen met pastor Constance Janssen gaan we cupcakes versieren met fondant.

Lente in de bol

Woensdag 1 februari        Lente in je bol

We versieren een potje en zetten er bloembolletjes in en halen zo het voorjaar in huis.

Carnaval

Woensdag 8 februari        Carnaval

We hopen Prins Carnaval te strikken om ons te vertellen over de historie van Carnaval in het algemeen en in Oldenzaal in het bijzonder.

Zin om mee te doen? Meld je dan bij pastor-sleegers@plechelmusparochie.nl

Doe dit wel uiterlijk een week voordat de ochtend is waar je naar toe wilt komen. Dit in verband met de inkoop van materialen etc.

De kosten voor iedere ochtend, inclusief koffie/thee, materialen, soep en een broodje zijn 2,50 euro. Graag contact te voldoen.

Warm de winter door is een oecumenisch project

van de Hofkerk en de Plechelmusparochie

Hofkerk   Plechelmusparochie