Vieringen in de Plechelmus Parochie

Onderstaand een overzicht van de Vieringen in de kerken van de Parochie:

Datum/Tijd Vieringen
Woord- en communieviering
Remigiuskerk Weerselo,
Woord- en communieviering
Voorganger Pastor C. Janssen pw

Palmzondag, ook wel Palmpasen genoemd, is de laatste zondag van de vastenperiode, vanouds de tweede zondag van de Passietijd, maar vooral belangrijk als eerste dag van de Goede Week. Op Palmzondag wordt door christenen de blijde intocht van Jezus Christus in Jeruzalem gevierd.

Plechelmuskerk Rossum,
Voorganger vrijwilliger