Voor het functioneren van onze kerkgemeenschap is het van belang enig zicht te hebben op de mensen die zich bij onze kerk betrokken weten. Parochie-administraties zijn mede aangewezen op de aanmelding door parochianen zelf omdat u vrij bent om zelf een kerkgemeenschap uit te kiezen waar u zich bij aan wilt sluiten.

Wij verzoeken u zo volledig mogelijk uw gegevens hieronder in te vullen en het formulier te verzenden. U ontvangt een bevestiging na verzending.

Verzenden

Formulieren kunnen alleen door ons ontvangen worden als u onderaan het formulier op “Verzend” klikt. U krijgt altijd een automatisch bericht in uw scherm √©n in uw mailbox een bevestiging van ontvangst. Indien u deze niet heeft gekregen is het invullen van het formulier niet goed afgerond. Probeer het nogmaals tot u een bevestiging heeft ontvangen.

De locaties van de Parochie H. Plechelmus verwerken persoonsgegevens op een zorgvuldige en veilige manier in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens en met ingang van 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Meer informatie over AVG en privacy verklaring R.K-kerk

U kunt hieronder aanvinken of u zich aanmeld als parochiaan of als voorkeursparochiaan.

Aanmelden als Parochiaan

//
//

Inwonende kinderen

INWONENDE KINDEREN
//
//