Op deze pagina ziet u een overzicht van vragen met daaronder het antwoord.

Maar kan kan een overlijden melden?
Om een overlijden te melden kunt kijken bij uw eigen Geloofsgemeenschap. Daar staan telefoonnummers en contactpersonen.
Kan ik op de site een kaarsje opsteken.
Een kaarsje opsteken is op de site mogelijk. Ga naar Kaarsje opsteken en u ziet een formulier waarmee u dat kunt aanvragen. Het kaarsje wordt na de aanvraag z.s.m. aangestoken.
Waar kan ik de formulieren om me ergens voor aan te melden of een vraag te stellen.
Op onze website hebben een contactpagina. Hier kunt u een vraag stellen en/of zich aanmelden voor een activiteit in de Parochie.
Waar kan de locatie vinden waar ik als parochiaan woon.
Elke Geloofsgemeenschap (locatie) heeft een paar pagina’s met gegevens over het secretariaat, werkgroepen en contactpersonen. Ook kunt u daar vinden wat u kunt doen in SPOEDGEVALLEN.
Wat kan ik vinden in het rooster
Klik op Rooster en alle vieringen zijn te zien op het scherm. Wilt u per locatie bekijken wanneer er vieringen zijn, klik dan op de betreffende kerk.
Waar staat informatie over de Sacramenten
Informatie over de Sacramenten staat bij de leeftijdsgroep 13 tot 30 jaar. Hier staat ook hoe u zich kunt aanmelden voor bijv. Dopen, H. Vormsel, Huwelijk en Ziekenzalving,
Hoe kan ik het Centraal secretariaat bereiken.
Het Centraal secretariaat in Oldenzaal is op diverse manieren te bereiken. Op deze pagina staat alles wat u moet weten.